• Welkom
 • De Natte Kikker
 • Leren zwemmen
 • Verder zwemmen
 • Meer info
 • Zwemschool de Natte Kikker

  Leren zwemmen bij onze zwemschool! Wij beschikken over een privé zwembad. Daarom kan uw kind direkt starten met zwemles. Dit doen we in ons zwembad dicht bij Amsterdam en Badhoevedorp: in landelijk Lijnden. Hier kan uw kind ook genieten van groen en geitjes. We werken met kleine groepjes (max. 4 kinderen). Daardoor is uw kind snel en gemakkelijk thuis in het water. En over thuis gesproken: in de zithoek bij het bad voelen ook de ouders zich thuis. En al snel kan een tussendiploma mee naar huis genomen worden.

  Na het Kikker-diploma gaan we echt werken naar het zwemdiploma A. Dan krijgen de kinderen zwemles in het Sloterparkbad in Amsterdam. Hier bestaan de groepjes uit maximaal 6 kinderen per lerares.  Hier zijn ook de lessen voor eventueel de diploma’s B en C. Na het Zwem-ABC zijn er de zwemvaardigheidsdiploma’s. Ook hiervoor geeft de zwemschool les.

  Wilt u dat uw kind zwemles heeft met eigen vriendjes? Dat kan bij de Natte Kikker.  Neem contact op met Debora.

  Uw kind leert met plezier veilig te zijn in het water. En dat betekent dat u samen met uw kind zorgeloos op en rond het water kunt genieten.

  Zwemschool “De Natte Kikker” bestaat 23 jaar en is aangesloten bij de ENVOZ: een erkend zweminstituut weaarvan de diploma’s internationale bekendheid hebben.

   
  Bel nr. 06-48 27 42 58 voor meer informatie over Zwemschool "De Natte Kikker".

   

   

  Zwemschool "De Natte Kikker" heeft al 40 jaar ervaring met zwemonderwijs.
  We vinden het belangrijk dat elk kind persoonlijk begeleid wordt en dat wij ze bij naam kennen, daarom geven wij les in kleine groepjes. Gedurende het gehele traject houdt uw kind dezelfde zwemlerares.